Yoga- & träningsresor

till Abruzzo i Italien

En liten grupp, endast 14 eller 15 deltagare.

Jag, Anna Lundbäck, arrangerar resor till Abruzzo i Italien för dig som vill yoga, träna och boosta dig själv i en underbar miljö.  Vår by Villalfonsina, ligger i provinsen Chiete i södra delan utav Abruzzo regionen. Vi bor mitt bland vingårdar och olivlundar. Vi har hela gården för oss själva. Anläggningen har stora härliga utrymmen både inne & ute. Det finns en shala / träningsrum inne och en underbar pergola för yoga och annan träning i skuggan. 

Värdparet Ingrid & Pelle Holmertz är hjälpsamma och guidar oss på utflykterna. Läs mer om Abruzzo Activities!

Jag är ledare för träning och yoga under veckan. Ibland kommer gästledare hålla i några pass. Jag leder yinyoga, hatha yoga, core, cirkelträning, jympa, multifys, tabata, löpning och qigong.

Underbara Abruzzo

Ta en del av Toscana, ett stycke Rimini och en bit av de italienska Alperna. Släng det i mixern. Ut kommer Abruzzo.
Upplev underbar miljö mitt bland vingårdar och olivlundar. Känn hur du samlar kraft direkt från naturen.

Det tar endast 3 timmar att ta sig hit från Roms flygplatser. Du bokar själv din resa till Rom – Fiumicino (FCO). Där hämtar värdparet upp oss och vi åker med minibussar genom bergskjedjan Apenninerna.

Preliminärt dagsschema

Varje resa har ett preliminärt dagsschema med yoga, träningspass, aktiviteter, utflykter och eventuella behandlingar som du erbjuds under vistelsen. Det kan bli mindre förändringar i dagsprogrammet t.ex. om vädret är olämpligt för en planerad utflyktsdag så är vi flexibla och byter plats på dagarna.

Du deltar alltid hur mycket eller lite du vill. Det finns också möjlighet att träna i gym, simma i 25 m bassäng eller bara vila. Att gå ut och promenera, jogga eller springa i omgivningen är underbart. Yogamattor, avlånga bolster, filtar, bälten och klossar finns att låna på anläggningen.

 

Måltider

Vi äter tillsammans vid ett stort långbord i matsalen eller på terrassen med utsikt över vingårdar och olivlundar och havet i bakgrunden. Vi erbjuder en balanserad och nyttig kost av bra råvaror. Maten presenteras oftast i bufféform för att var och ska kunna anpassa intaget efter önskemål. Vi tar allergier på stort allvar och strikta dieter respekteras självklart.  Mycket är lokalproducerat. Vattnet kommer från bergen och är mycket bra och välsmakande.

  • Pre-morgonyoga: Vi ser till att det finns tevatten, kaffe, juice om någon vill ha något i kroppen före morgonyoga
  • Frukost: Stor buffé med hembakat surdegsbröd, ägg, bananpannkakor, yoghurt, frukt, nötter etc. Kaffe/te.
  • Lunch: Oftast en paj, matig sallad, bröd eller en pasta.
  • Middag: Antipasto, Secondo och därefter en efterrätt. Husets vin till maten för de som önskar.
  • När som helst: Alltid vatten, te/kaffe, frukt

Läs mer & boka

2024 september – fullbokat, möjligt att anmäla till reservlista
2025 april – intresseanmälning, bokning till Retreat öppnar i augusti
2025 september – 8 platser kvar, bokning pågår
2026 september – intresseanmälning, bokning öppnar september 2025