Anna Lundbäck

(Snart) Akupunktör | Yogainstruktör | Inspiratör | Ingenjör | Entreprenör

& författare till boken Finn din ikigai – ditt drömliv!

Om Anna Lundbäck

Efter drygt 20 år i olika ledande befattningar inom min första yrkeskarriär som ingenjör, bestämde jag mig för att följa mina drömmar.

Tillsammans med min vän Malin Bjerkestig startade jag under 2019 ikigaiyoga. Vi har utvecklat ett koncept för att hjälpa människor att finna och leva sin ikigai – sitt drömliv.

Vi har också skrivit och gett ut boken Finn din ikigai – ditt drömliv! Boken finns att köpa på ikigaiyoga.se, Bocus, Adlibris, Yogastudion och på min klinik så klart.

Samtidigt har jag själv gjort resan och förverkligat min dröm genom att utbilda mig till akupunktör och därmed kunna hjälpa andra till ett friskt och balanserat liv. Jag älskar att lära mig nya saker och njuter av varje delkurs och kapitel i kursböckerna. Redan tidigt under utbildningen började jag behandla vänner och släktingar. Nu har jag öppen mottagning ca två dagar i veckan och tar emot kunder i behandlingsrum i villan i Bydalen. 

Den bästa dagen att planera ett äppelträd var för 20 år sedan. Den näst bästa är idag.

Utbildningar

Föreläsare & inspiratör

Boka en inspirationsföreläsning till personalgruppen!

Med min bakgrund som chef inom industrin är jag bra på att bemöta olika typer av människor och förstår både de fysiska och psykosociala utmaningarna på arbetsplatsen.

Jag föreläser om helhetshälsa och individens egna ansvar för sitt välmående. Upplägg och tema kan anpassas i det oändliga. Jag utgår gärna från Ikigai-filosofin och lämnar avtryck som består.

Jag kan också bidra med inspiration till rörelsepauser och lära ut enkla paus- och uppvärmningsövningar och bygga en vana att utföra dessa.

Kontaka mig för förslag på upplägg & pris: info@annasakupunktur.se

Sagt efter Annas inspirationsföreläsning:

Samtalen i fikarummet har förändrats. Nu pratar vi mer på djupet och om personers ikigai. Jag fick också många egna nya insikter och märker att jag gör fler ”bra val” i vardagen. 

Adress

Hemmansvägen 28
Sundsvall

Phone

073 370 99 18

Email

info@annasakupunktur.se

Frågor? Kontakta mig!

2 + 5 =